Volvo понуда за безбедна зима

СИТЕ VOLVO АВТОМОБИЛИ СО БЕСПЛАТЕН СЕТ ОРИГИНАЛНИ VOLVO ЗИМСКИ ТРКАЛА И НАЈПОВОЛНО ФИНАНСИРАЊЕ

Искористете ја нашата неодолива промотивна понуда која важи до крајот на годината! Нашите богато опремени автомобили, до крајот на оваа година ќе бидат достапни со бесплатен сет оригинални Volvo зимски тркала, составени од најквалитетни зимски гуми и оригинални Volvo алуминиумски фелни за најдобра контрола и беспрекорна безбедност.

ФИНАНСИРАЊЕ ПРИЛАГОДЕНО СПОРЕД ВАС!

Посетите не!

Понудата за финансирање ја прилагодивме според Вашите желби и потреби. Имаме најдобра каматна стапка на пазарот (4,5% фиксна каматна стапка со минимално учество од 20% и рок на отплата до 7 години) како и акциски цени за сите автомобили на лагер.

Одберете го својот сет на оригинални Volvo зимски тркала

Зимските тркала на Volvo ги имаат сите највисоки сигурносни стандарди и Ви обезбедуваат најдобра контрола на вашиот автомобил. Сетовите на тркала ги обликувавме така што врвните брендови за гуми ги монтиравме на оригиналните алуминиумски фелни кои ги имаат најдобрите својства.
СИТЕ VOLVO МОДЕЛИ НАРАЧАНИ ДО КРАЈОТ НА ГОДИНАТА ЌЕ БИДАТ БЕСПЛАТНИ ОПРЕМЕНИ СО СЕТ ЗИМСКИ ТРКАЛА

Сет зимаски тркала за сите моедли >