Skip to main content

Стручните лица за сервис кои Ви стојат на располагање се

Томислав Благојевиќ
Персонален Сервисен Техничар
Ристе Миловановски
Персонален Сервисен Техничар
Игор Крстевски
Персонален Сервисен Техничар
Предраг Стевковски
Резервни Делови

Продажба на нови Volvo возила

Нудиме широк асортиман на возила од брендот кои го менуваат светот преку иновации, ја штитат природата и се синоним за автомобилска безбедност, доверливост и квалитет.

Погледнете ги возилата

Продажба на користени возила

Ви гарантираме премиум користени возила од сите марки кои се многу квалитетни, темелно проверени и имаат позната историја.

Погледнете ги возилата

Сервис

Во нашиот овластен Volvo сервис го добивате највисокото ниво на услуга. Возилото го сервисираме професионално, брзо и со Ваш целосен надзор над процедурите.

Пријавете се за сервис

Откуп на Вашето возило

Го откупуваме Вашето возило со брза исплата и за него плаќаме повеќе отколку што би добиле на друго место.

Пријавете се за бесплатна проценка

Пронаоѓаме возило за Вас

Брзо пронаоѓаме проверено користено возило според Вашите критериуми, со позната историја и по поволна цена. Ќе Ви заштедиме на време, пари и грижи.

Пронајдете возило за мене

Поволно финансирање и осигурување

Нудиме финансирање со конкурентна каматна стапка за сите возила и широк избор на автомобилско осигурување во соработка со сите поголеми осигурителни компании.

Дознајте повеќе

Контакт и работно време

Салон

T: 02 / 615 99 30
E: prodazba@premiumags.mk

Пон - Пет: 09:00 - 17:00
Сабота: 09:00 - 14:00

Сервис

T: 02 / 615 99 12
E: service@premiumags.mk

Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Сабота: 09:00 - 14:00

Резервни делови и опрема

T: 02 / 615 99 10
E: service@premiumags.mk

Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Сабота: 09:00 - 14:00

Што да очекувате кога половно возило кај нас:

  • Купуватете Купуватете
  • Продавате Продавате
  • Сервисирате Сервисирате
Ние гарантираме за нашите возила.
Volvo V90
Сите возила сепрегледани во 110 точки
Сите возила имаатпозната историја
Сите возила имаатгаранција од 90 дена
Можност за продолжување нагаранцијата до 2 години
Можност за замена накористено возило со користено
Можност за поволно финансирање и осигурување
Volvo V90

Бесплатно го проценуваме Вашето возило и Ви го плаќаме на Вашата сметка

  • Бесплатна проценка
  • Плаќаме повеќе отколку на друго место
Volvo V90

Ви гарантираме најдобро сервисно искуство

  • Личен пристап - Вашиот персонален техничар го познава Вашето возило
  • Обезбедуваме транспарентност и целосен надзор на услугата
  • Исто така, секој пат бесплатно ја проверуваме безбедноста на возилото
  • Брзо и едноставно – Ви штедиме време

Најповолно во светот на Volvo

Најповолно во светот на Volvo

Најповолно во светот на Volvo

Не ја пропуштајте нашата промотивна понуда во која Ви нудиме нови Volvo автомобили по најповолни цени, а можете да ги возите уште полесно со поволно и флексибилно Volvo Car финансирање. Возилата Ви се достапни за испорака веднаш.

проверете ја понудата