Сервисни акции

За безгрижно летно возење, детално го прегледуваме вашето возило по специјална цена од 1830,00 денари. На попуст нудиме и оригинални странични ретровизори и светла, како и дополнителна опрема како украсни лајсни за прозорци и врати.

Летна проверка на возилото за само 1830,00 денари

За безгрижно летно возење, детално го прегледуваме вашето возило по многу прифатлива промотивна цена. Прегледот е многу добредојден во топлите денови кога ви треба сигурно возило за одмори и подолги патувања.

 

Зошто е неопходен прегледот и што содржи?

Со летен преглед ќе обезбедите безбедно возење во најтоплиот период од годината, кој поради високите температури со себе носи захтевни услови, а со тоа и откривање на штетата предизвикана на возилото во текот на пролетта. Инспекцијата е многу темелна бидејќи вршиме проверка на возилото од 30 точки, која ги вклучува сите клучни компоненти на возилото: систем за ладење, ремени, течности, сопирачки, гуми, издувен систем, акумулатор, клима и осветлување.

Попуст на оригинални делови и опрема

Во кампањата нудиме и оригинални резервни делови на Volvo, како странични ретровизори и сите светла, како и оригинални додатоци, како украсни лајсни за прозорци и врати на попуст.

Закажете преглед

Ја проверуваме состојбата на вашето возило по многу поволна промотивна цена од 1830,00 денари, затоа искористете ја можноста и закажете го вашиот термин!

Известување

ехнологијата на 'Cookies' ни овозможува да ви обезбедиме најдобро доживување на нашата страница. Ве молиме да обележите дали се сложувате со користењето на оваа технологија. Прочитајте повеќе.

Се согласувам