Skip to main content

Летна проверка на возилото за само 1830,00 денари

special-offer-image

За безгрижно летно возење, детално го прегледуваме вашето возило по многу прифатлива промотивна цена. Прегледот е многу добредојден во топлите денови кога ви треба сигурно возило за одмори и подолги патувања.

 

Зошто е неопходен прегледот и што содржи?

Со летен преглед ќе обезбедите безбедно возење во најтоплиот период од годината, кој поради високите температури со себе носи захтевни услови, а со тоа и откривање на штетата предизвикана на возилото во текот на пролетта. Инспекцијата е многу темелна бидејќи вршиме проверка на возилото од 30 точки, која ги вклучува сите клучни компоненти на возилото: систем за ладење, ремени, течности, сопирачки, гуми, издувен систем, акумулатор, клима и осветлување.

Попуст на оригинални делови и опрема

Во кампањата нудиме и оригинални резервни делови на Volvo, како странични ретровизори и сите светла, како и оригинални додатоци, како украсни лајсни за прозорци и врати на попуст.

Закажете преглед

Ја проверуваме состојбата на вашето возило по многу поволна промотивна цена од 1830,00 денари, затоа искористете ја можноста и закажете го вашиот термин!

4,8
96,8 %
од клиентите би ја препорачале услугата на пријател

Пријавување на сервис

Ви благодариме што се пријавивте за сервис.

Наскоро ќе ве контактира избраниот сервисер со кој ќе се договорите за сите детали.

ВАЖНО:
За подобро да се подготвиме за преглед на вашето возило, ве молиме, пред да ве контактира сервисерот, да ги подготвите следниве информации:
  • VIN број на шасија на возилото, кој може да го најдете на сообраќајната дозвола,
  • број на поминати километри.

Се радуваме на вашата посета!