Skip to main content

Акциска сервисна понуда

Летна проверка на возилото за само 1830,00 денари

Летна проверка на возилото за само 1830,00 денари

За безгрижно летно возење, детално го прегледуваме вашето возило по специјална цена од 1830,00 денари. На попуст нудиме и оригинални странични ретровизори и светла, како и дополнителна опрема како украсни лајсни за прозорци и врати.

4,8
96,8 %
од клиентите би ја препорачале услугата на пријател
 

Ви гарантираме најдобро сервисно искуство

Личен пристап - Вашиот персонален техничар го познава Вашето возило

Брзо и едноставно - Ви штедиме време

На секој сервис правиме софтверско ажурирање на возилото

Исто така, секој пат бесплатно ја проверуваме безбедноста на возилото

Сервисни купони

Прикажи повеќе
 

Loading...
 

Искористете ги предностите