Skip to main content

Сервис на возила од сите премиум брендови

 
Во нашиот центар имаме долга традиција на сервисирање возила. Обезбедуваме квалитетна сеопфатна услуга за сите марки на возила и висока експертиза. Ја користиме најновата технологија за услуги и брзо одговараме на сите ваши желби. Срцето на нашата работа е извонредноста, која ја обезбедуваме преку нашата сопствена академија, каде што на нашите вработени им го обезбедуваме најтемелното знаење.

Вистински избор за сервисирање возила од сите премиум брендови

Квалитет, целосна транспарентност и одржување во гарантниот рок

Гаранција за услуги и инсталирани резервни делови

Квалификувани сервисери со искуство во сервисирање на сите брендови

Акциски цени и персонализиран третман

Ви обезбедуваме приоритетен третман

Просечна оцена 4,8

Акциска сервисна понуда

Летна проверка на возилото за само 1830,00 денари

Летна проверка на возилото за само 1830,00 денари

За безгрижно летно возење, детално го прегледуваме вашето возило по специјална цена од 1830,00 денари. На попуст нудиме и оригинални странични ретровизори и светла, како и дополнителна опрема како украсни лајсни за прозорци и врати.

Сервисни купони

Прикажи повеќе
 

Loading...
 

Искористете ги предностите