ПОДГОТВЕН ЗА СÉ

V60 CC од 661 EUR месечна рата

V60 Cross Cross Country е автомобил со кој, самуверено ќе доживеете повеќе. Зголемена висина од патот, серискиот систем со погон на сите четири тркала и цврстата каросерија, Ви помагаат во потрагата на авантура. Уникатно дизајнираните детали ја отсликуваат грубата изведба на возилото. Ова е автомобил за сите оние кои сакаат да отидат понатаму.

V60 CC D4 AWD A MOMENTUM 57.900 EUR или 661 EUR* месечна рата

*со учество од 20% и отплата на 84 рати

Запознајте се со V60 CC

Побарајте понуда

Известување

ехнологијата на 'Cookies' ни овозможува да ви обезбедиме најдобро доживување на нашата страница. Ве молиме да обележите дали се сложувате со користењето на оваа технологија. Прочитајте повеќе.

Се согласувам