МАЛ СПОРТСКИ SUV

XC40 од 384 EUR месечна рата

Volvo XC40 е мал спортски теренец со големи иновации, а воедно е и првиот компактен SUV со освоена титула во изборот за Европски автомобил на годината. Со својот изразен дизајн, оригинални можности, паметни технологии и решениија кои го поедноставуваат животот, створен е за урбано градско опкружување. Сите модели на XC40 се одликуваат со богата додатна опрема.

XC40 T3 A EXPERIENCE 33.590 EUR или 384 EUR* месечна рата

XC40 D4 AWD A MOMENTUM 49.700 EUR или 568 EUR* месечна рата

XC40 D4 AWD A R-DESIGN 56.500 EUR или 645 EUR* месечна рата

*со учество од 20% и отплата на 84 рати

Акциски ценовник

Побарајте каталог

Закажете тест возење