НАЈБЕЗБЕДНИОТ SUV АВТОМОБИЛ ВО СВЕТОТ

XC60 од 485 EUR месечна рата

Новиот XC60, прогласен за најбезбеден автомобил во светот во 2017 година, освен беспрекорната безбедност, одушевува со совршена комбинација на технологии, дизајн, контрола и удобност. Во акциската понуда нудиме Погон на сите тркала, 8- степен автоматски менувач, пакет од седум воздушни перници, City Safety - систем за спречување незгода, алуминиумски тркала 18”, аудио систем High Performance, помошен систем за одржување на правецот на возење, LED предни и дневни светла и уште многу повеќе.

XC60 D3 MOMENTUM 42.490 EUR или 485 EUR* месечна рата

XC60 D4 AWD A MOMENTUM 53.990 EUR или 617 EUR* месечна рата

XC60 D4 AWD A R-DESIGN 64.500 EUR или 737 EUR* месечна рата

*со учество од 20% и отплата на 84 рати

Акциски ценовник

Побарајте каталог

Закажете тест возење

Известување

Технологијата на 'Cookies' ни овозможува да ви обезбедиме најдобро доживување на нашата страница. Ве молиме да обележите дали се сложувате со користењето на оваа технологија. Прочитајте повеќе.

Се согласувам