УРБАН СТИЛ, ШВЕДСКА ДУША

V40 од 307 EUR месечна рата

Импресивниот Volvo V40 ќе Ве воодушеви со својата агилност, разликата во внатрешноста и паметните технологии, а во нашата понуда може да го имате по одлична цена, со финансирање со каматна стапка од 4,5% и можнопст за отплата на 84 рати. Опремата која вклучува: алуминиумски фелни – 16”, LED дневни, средни и долги светла, сензори за паркирање – назад, аудио систем – “High Performance”, електронски клима уред (ECC) – двозонски и уште многу други елементи го прават овој автомобил посакуван од повеќе генерации.

V40 D2 KINETIC 26.900 EUR или 307 EUR* месечна рата

*со учество од 20% и отплата на 84 рати

Побарајте каталог

Запознајте се со V40

Известување

ехнологијата на 'Cookies' ни овозможува да ви обезбедиме најдобро доживување на нашата страница. Ве молиме да обележите дали се сложувате со користењето на оваа технологија. Прочитајте повеќе.

Се согласувам