Skip to main content

Овластен сервис на Volvo

 
Во нашиот овластен Volvo центар, имаме долга традиција на сервисирање и знаеме што е најдобро за вашето Volvo. Обезбедуваме услуги во согласност со највисоките стандарди на брендот Volvo, инсталираме само оригинални делови во возилото, користиме најнови технологии и брзо одговараме на вашите желби. Нашите посебни предности се многу конкурентни цени и високата стручност, кои ги обезбедуваме преку нашата сопствена академија, каде на нашите вработени им обезбедуваме најтемелни знаења.

Вистински избор за сервисирање на вашето Volvo

Во овластен сервисен центар, вашето Volvo одржува гарантен сервис

Со сервисирање според стандардите на брендот, вашето Volvo ја одржува својата вредност

Вградуваме само оригинални резервни делови

Ви обезбедуваме бесплатни ажурирања на софтверот

Ви обезбедуваме приоритетен и персонализиран третман и транспарентност

Просечна оцена 4,8

Акциска сервисна понуда

Летна проверка на возилото за само 1830,00 денари

Летна проверка на возилото за само 1830,00 денари

За безгрижно летно возење, детално го прегледуваме вашето возило по специјална цена од 1830,00 денари. На попуст нудиме и оригинални странични ретровизори и светла, како и дополнителна опрема како украсни лајсни за прозорци и врати.

Сервисни купони

Прикажи повеќе
 

Loading...
 

Искористете ги предностите