Ограничен број возила
XC90 MOMENTUM PRO B5(D) AWD AT8

4 цилиндри, 1969 cm3, 173 kW / 235 KS

Нова цена: 85.379
Специјална цена: 73.990
 
Боја: Сива "Savile"
CON: 8671834

Дополнителна опрема вклучена во цената: Електрично седиште со меморија (возач и совозач), Миење на предните фарови под притисок, Активни LED светла, Ентериерно осветлување високо ниво, Греење на предните седишта, Греење на прскалките за миење на ветробранското стакло, Греење на управувачот, Паркинг сензори напред , Камера за помош при паркирање назад, Затемнети стакла на задни врати и багажник, Електрични сигурносни брави за деца на задните врати, Резервно тркало за привремена употреба, BLIS Систем за мртов агол, 20" алуминиумски тракал, Металик боја

Известување

ехнологијата на 'Cookies' ни овозможува да ви обезбедиме најдобро доживување на нашата страница. Ве молиме да обележите дали се сложувате со користењето на оваа технологија. Прочитајте повеќе.

Се согласувам