Ограничен број возила
XC60 B4 AWD AUT MOMENTUM PRO

4 цилиндри, 1969 cm3, 145 kW / 197 KS

Нова цена: 64.734
Специјална цена: 51.990
 
Боја: Бела “Ice”
CON: 8671790

Дополнителна опрема вклучена во цената: Греење на предните седишта, Греење на прскалките за миење на ветробранското стакло, Греење на управувачот, Паркинг сензори напред , Камера за помош при паркирање назад, Затемнети стакла на задни врати и багажник, Електрични сигурносни брави за деца на задните врати, Резервно тркало за привремена употреба

Известување

ехнологијата на 'Cookies' ни овозможува да ви обезбедиме најдобро доживување на нашата страница. Ве молиме да обележите дали се сложувате со користењето на оваа технологија. Прочитајте повеќе.

Се согласувам