Ограничен број возила
S60 MOMENTUM PRO B4(P) AT8

4 цилиндри, 1969 cm3, 145 kW / 197 KS

Нова цена: 54.965
Специјална цена: 47.500
 
Боја: Бела
CON: 8393477

Дополнителна опрема вклучена во цената:  Адаптивен темпомат, Pilot Assist до 130km/h, BLIS систем за мртов агол, Греење на предните седишта, Греење на прскалките за миење на ветробранското стакло, Греење на управувачот, Паркинг сензори напред , Камера за помош при паркирање назад, Електрични сигурносни брави за деца на задните врати, Резервно тркало за привремена употреба, 18" алуминиумски тракала, Безжично полнење на мобилен телефон, Совозачка фиока со заклучување, Систем за дополнителна филтрација на РМ2,5 честички

Известување

ехнологијата на 'Cookies' ни овозможува да ви обезбедиме најдобро доживување на нашата страница. Ве молиме да обележите дали се сложувате со користењето на оваа технологија. Прочитајте повеќе.

Се согласувам