Ограничен број возила
XC40 MOMENTUM PRO T3 AT8

3 цилиндри, 1477 cm3, 120 kW / 163 KS

Нова цена: 49.623
Специјална цена: 41.900
 
Боја: Сребрена
CON: 8372202

Дополнителна опрема вклучена во цената:  Греење на предните седишта, Греење на прскалките за миење на ветробранското стакло, Греење на управувачот, Паркинг сензори напред , Камера за помош при паркирање назад, Harman-Kardon аудио систем,  Затемнети стакла на задни врати и багажник, Електрични сигурносни брави за деца на задните врати, Резервно тркало за привремена употреба, 19" алуминиумски тракала, Совозачка фиока со закључување, Безжично полнење на мобилен телефон, Продолжување на седешниот дел на предните седишта, заштитна мрежа во багажникот, Електрично спуштање на задните наслони за глава, Фиока под возачко седиште, Металик боја

Известување

ехнологијата на 'Cookies' ни овозможува да ви обезбедиме најдобро доживување на нашата страница. Ве молиме да обележите дали се сложувате со користењето на оваа технологија. Прочитајте повеќе.

Се согласувам