Ограничен број возила
XC40 T3 AUT EXPERIENCE

3 цилиндри, 1477 cm3, 120 kW / 163 KS

Нова цена: 41.865
Специјална цена: 32.990
 
Боја: Бела “Ice”
CON: 7719227

Дополнителна опрема вклучена во цената: Паркинг сензори назад, Камера за помош при паркирање назад, Интеграција со паметен телефон преку USB HUB (Apple Carplay и Android Auto), Електрични сигурносни брави за деца на задните врати, Резервно тркало за привремена употреба

Известување

ехнологијата на 'Cookies' ни овозможува да ви обезбедиме најдобро доживување на нашата страница. Ве молиме да обележите дали се сложувате со користењето на оваа технологија. Прочитајте повеќе.

Се согласувам