Ограничен број возила
XC40 D3 EXPERIENCE+

4 цилиндри, 1969 cm3, 110 kW / 150 KS

Нова цена: 46.235
Специјална цена: 34.990
 
Боја: Сива ”Thunder”
CON: 7170097

Дополнителна опрема вклучена во цената: Систем за навигација Sensus, Паркинг сензори назад, Камера за помош при паркирање назад, Греење на предните седишта, Греење на млазниците за миење на ветробранското стакло, Електронски клима уред (ECC) - двозонски, Предни светла за магла, Сигурносна мрежа во багажникот, Рачно подесување по височина на совозачко седиште, Електрични сигурносни брави за деца на задните врати, Автоматско затемнување на внатрешниот и надворешните ретровизори, Аудио систем ‘High Performance’, Фиока со заклучување пред совозачот, Безжично полнење на мобилен телефон, Резервно тркало за привремена употреба

Известување

ехнологијата на 'Cookies' ни овозможува да ви обезбедиме најдобро доживување на нашата страница. Ве молиме да обележите дали се сложувате со користењето на оваа технологија. Прочитајте повеќе.

Се согласувам