Volvo специјална понуда

Ограничен број возила

Во нашата специјална понуда можете да најдете неколку богато опремени модели од лагер за одлична цена. Искористете ја оваа прилика и почнете ја оваа година со нов автомобил.

Одберете го својот Volvo модел

ПРОДАДЕН

XC40 T3 AUT EXPERIENCE

Нова цена: 41.865 €

32.990 €

ПРОДАДЕН

XC40 D3 EXPERIENCE+

Нова цена: 46.235 €

34.990 €

ПРОДАДЕН

XC40 MOMENTUM PRO T3 AT8

Нова цена: 49.623 €

41.900 €

ПРОДАДЕН

XC40 MOMENTUM PRO T3 AT8

Нова цена: 49.385 €

41.900 €

ПРОДАДЕН

XC60 B4 AWD AUT MOMENTUM PRO

Нова цена: 64.734 €

51.990 €

ПРОДАДЕН

XC60 B4 AWD AUT MOMENTUM PRO

Нова цена: 64.734 €

51.990 €

ПРОДАДЕН

S60 MOMENTUM PRO B4(P) AT8

Нова цена: 54.965 €

47.500 €

ПРОДАДЕН

XC90 MOMENTUM PRO B5(D) AWD AT8

Нова цена: 85.379 €

73.990 €

ПРОДАДЕН

V90CC D5 AWD AUT INSCRIPTION

Нова цена: 91.945 €

74.990 €

Известување

ехнологијата на 'Cookies' ни овозможува да ви обезбедиме најдобро доживување на нашата страница. Ве молиме да обележите дали се сложувате со користењето на оваа технологија. Прочитајте повеќе.

Се согласувам