Откупуваме користени возила

Сакате да го продадете своето возило? Довезете го на незадолжителна бесплатна процена. Откупуваме автомобили од сите видови, старости и марки. Возилото го откупуваме веднаш и за него ви нудиме исплата во готовина.

Пријавување возило за процена

Преку образецот може да го пријавите вашето возило за процена. Внесете ги вашите податоци и податоците за возилото, а може да додадете и слики од возилото. По приемот на податоците ќе ве контактираме и ќе се договориме за датумот и местото на процената.Полињата што се обележани со ѕвездичка (*) се задолжителни!
Ве молиме внесете ја марката на возилото.
Ве молиме внесете го моделот на возилото.
Ве молиме изберете го годиштето на возилото.
Полето е задолжително.
Ве молиме внесете го вашето име.
Ве молиме внесете го вашето презиме.
Ве молиме внесете правилен телефонски број: Дозволен број: %s.
Ве молиме внесете e-mail адреса во правилен формат.
Ве молиме обележете дека се согласувате со општите услови.

Известување

ехнологијата на 'Cookies' ни овозможува да ви обезбедиме најдобро доживување на нашата страница. Ве молиме да обележите дали се сложувате со користењето на оваа технологија. Прочитајте повеќе.

Се согласувам