Skip to main content

VOLVO V60 Cross Country

Новото Volvo V60 е разновиден семеен караван што ви помага да добиете најмногу од секој момент. Напредната шасија, моќениот мотор и изборот од различни режими на возење ве ставаат во центарот на возачкото искуство. Ентериерот изобилува со скандинавски детали комбинирани со паметна технологија со цел да се создаде место во кое секогаш ќе уживате.

Уште полесно до возило

Уште полесно до возило

Поволно Volvo Car финансирање

Со финансиските пакети се погриживме поволно и едноставно да го изберете своето Volvo. Нудиме конкурентна каматна стапка и уште поповолни услови за возила во посебна понуда.

Можност за замена на старото со ново

Купувањето ново Volvo го правиме уште полесно со замена на старото со ново. Го откупуваме Вашето возило и ја проценуваме неговата вредност како би биле задоволни со износот.

Долгорочен закуп со можност за откуп

Можете и да изнајмите Volvo на подолг период. Возете го новото возило за поволен месечен износ, без обврски за одржување и без грижи за сопственост.
Сакам понуда

Тест возење