НОВОТО VOLVO XC40

Ви го претставуваме нашиот прв компактен SUV

НОВОТО VOLVO XC40

Ви го претставуваме нашиот прв компактен SUV

Опции

Известување

ехнологијата на 'Cookies' ни овозможува да ви обезбедиме најдобро доживување на нашата страница. Ве молиме да обележите дали се сложувате со користењето на оваа технологија. Прочитајте повеќе.

Се согласувам