Volvo V90

Продолжувајќи го гордото наследство на автомобилите на Volvo, новото V90 е икона за моторни возила што е повторно измислена за 21 век. Комбинирајќи стил и генијалност со чистотата на формата, неговата функционалност го олеснува Вашиот живот.

Volvo V90

Продолжувајќи го гордото наследство на автомобилите на Volvo, новото V90 е икона за моторни возила што е повторно измислена за 21 век. Комбинирајќи стил и генијалност со чистотата на формата, неговата функционалност го олеснува Вашиот живот.

Опции

Известување

ехнологијата на 'Cookies' ни овозможува да ви обезбедиме најдобро доживување на нашата страница. Ве молиме да обележите дали се сложувате со користењето на оваа технологија. Прочитајте повеќе.

Се согласувам