Новото V60

Новото Volvo V60 е флексибилен семеен караван кој Ви помага да искористите најмногу од секој момент. Напредно подвозје, моќни мотори и избор од режими на возење Ве ставаат во центарот на привлечно возачко искуство.

Новото V60

Новото Volvo V60 е флексибилен семеен караван кој Ви помага да искористите најмногу од секој момент. Напредно подвозје, моќни мотори и избор од режими на возење Ве ставаат во центарот на привлечно возачко искуство.

Опции

Известување

ехнологијата на 'Cookies' ни овозможува да ви обезбедиме најдобро доживување на нашата страница. Ве молиме да обележите дали се сложувате со користењето на оваа технологија. Прочитајте повеќе.

Се согласувам