Volvo V60 Cross Country

"Секој пат е вистинскиот со V60 Cross Country. Тој има способност за да се справи со сите видови патишта во сите временски услови - и верзијата со погон на сите тркала ја зголемува таа способност. На автопатот, кога ќе зафаќате агол со голема брзина, Corner Traction Control ќе Ви помогне при тоа."

Volvo V60 Cross Country

"Секој пат е вистинскиот со V60 Cross Country. Тој има способност за да се справи со сите видови патишта во сите временски услови - и верзијата со погон на сите тркала ја зголемува таа способност. На автопатот, кога ќе зафаќате агол со голема брзина, Corner Traction Control ќе Ви помогне при тоа."

Опции

Известување

ехнологијата на 'Cookies' ни овозможува да ви обезбедиме најдобро доживување на нашата страница. Ве молиме да обележите дали се сложувате со користењето на оваа технологија. Прочитајте повеќе.

Се согласувам