Volvo V40

Чистиот скандинавски дизајн и кабината дизајнирана за благосостојба го прават V40 хечбек кој се разликува од другите.

Volvo V40

Чистиот скандинавски дизајн и кабината дизајнирана за благосостојба го прават V40 хечбек кој се разликува од другите.

УРБАН СТИЛ, ШВЕДСКА ДУША

V40 од 307 EUR месечна рата

Импресивниот Volvo V40 ќе Ве воодушеви со својата агилност, разликата во внатрешноста и паметните технологии, а во нашата понуда може да го имате по одлична цена, со безкаматно финансирање. Опремата која вклучува: алуминиумски фелни – 16”, LED дневни, средни и долги светла, сензори за паркирање – назад, аудио систем – “High Performance”, електронски клима уред (ECC) – двозонски и уште мнгу други елементи го прават овој автомобил посакуван од повеќе генерации.

V40 D2 KINETIC 26.900 EUR или 307 EUR* месечна рата

*со учество од 20% и отплата на 84 рати

Побарајте каталог

Запознајте се со V40

Опции

Известување

Технологијата на 'Cookies' ни овозможува да ви обезбедиме најдобро доживување на нашата страница. Ве молиме да обележите дали се сложувате со користењето на оваа технологија. Прочитајте повеќе.

Се согласувам