Volvo V40 Cross Country

Volvo V40 Cross Country е за луѓе кои живеат во град, но секогаш се подготвени за авантура. Новите предни светла со T-облик и новите динамични тркала го потенцираат неговиот индивидуализам. Ова е крут хечбек кој го комбинира скандинавскиот стил со карактерот на истражувач. Неговата висина на возење е добредојдена низ град, како и на нерамни патишта, а неговата агилност ја зголемува забавата на секоја експедиција, каде и да Ве однесе.

Volvo V40 Cross Country

Volvo V40 Cross Country е за луѓе кои живеат во град, но секогаш се подготвени за авантура. Новите предни светла со T-облик и новите динамични тркала го потенцираат неговиот индивидуализам. Ова е крут хечбек кој го комбинира скандинавскиот стил со карактерот на истражувач. Неговата висина на возење е добредојдена низ град, како и на нерамни патишта, а неговата агилност ја зголемува забавата на секоја експедиција, каде и да Ве однесе.

Опции

Известување

ехнологијата на 'Cookies' ни овозможува да ви обезбедиме најдобро доживување на нашата страница. Ве молиме да обележите дали се сложувате со користењето на оваа технологија. Прочитајте повеќе.

Се согласувам