НОВОТО VOLVO XC40

Ви го претставуваме нашиот прв компактен SUV

НОВОТО VOLVO XC40

Ви го претставуваме нашиот прв компактен SUV

МАЛ СПОРТСКИ SUV

XC40 од 384 EUR месечна рата

Volvo XC40 е мал спортски теренец со големи иновации, а воедно е и првиот компактен SUV со освоена титула во изборот за Европски автомобил на годината. Со својот изразен дизајн, оригинални можности, паметни технологии и решениија кои го поедноставуваат животот, створен е за урбано градско опкружување. Сите модели на XC40 се одликуваат со богата додатна опрема.

XC40 T3 A EXPERIENCE 33.590 EUR или 384 EUR* месечна рата

XC40 D4 AWD A MOMENTUM 49.700 EUR или 568 EUR* месечна рата

XC40 D4 AWD A R-DESIGN 56.500 EUR или 645 EUR* месечна рата

*со учество од 20% и отплата на 84 рати

Побарајте каталог

Закажете тест возење

Опции