Новото V60

Новото Volvo V60 е флексибилен семеен караван кој Ви помага да искористите најмногу од секој момент. Напредно подвозје, моќни мотори и избор од режими на возење Ве ставаат во центарот на привлечно возачко искуство.

Новото V60

Новото Volvo V60 е флексибилен семеен караван кој Ви помага да искористите најмногу од секој момент. Напредно подвозје, моќни мотори и избор од режими на возење Ве ставаат во центарот на привлечно возачко искуство.

Опции