нов S60

 

нов S60

 

ДИНАМИЧНА ЕЛЕГАНЦИЈА

S60 од 554 EUR месечна рата

Новото Volvo S60 е спортски седан кој го менува значењето на возењето. Беспрекорните перформанси се вклопени заедно со интуитивната технологија, додека софистицираната шасија прави баланс помеѓу удобноста и контролата. Ентериерот е прилагоден околу вашите потреби - тоа е место каде што се комбинираат технологијата и задоволството. Оваа комбинација е во совршена хармонија благодарение на иновациите кои го ставаат човекот на прво место.

S60 Т4 A INSCRIPTION 48.490 EUR или 554 EUR* месечна рата

*со учество од 20% и отплата на 84 рати

Побарајте понуда

Опции

Известување

ехнологијата на 'Cookies' ни овозможува да ви обезбедиме најдобро доживување на нашата страница. Ве молиме да обележите дали се сложувате со користењето на оваа технологија. Прочитајте повеќе.

Се согласувам