Новости

Експертите на Volvo Cars добија престижна награда од Американската национална администрација за безбедност на автопатишта

Volvo Cars, произведувачот на премиум автомобили и синоним за напредни и безбедни системи, уште еднаш беше препознат по својот придонес за унапредување на безбедноста во сообраќајот и намалувањето на фатални и тешки повреди на патишта од страна на Националната администрација за безбедност на автопатишта на Соединетите Американски Држави.

Повеќе

Волво ја открива страста во животот со В90 Крос Кантри

Скопје – Шест од десет луѓе, глобално, сакаат повеќе активност надвор од домот – планинарење, трчање и возење велосипед, покажува меѓународното истражување спроведено од компанијата Волво Автомобили (Volvo Cars). Токму со новата кампања за B90 Крос Кантри, оваа компанија ги предизвикува луѓето, повторно, да ја откријат страста во животот.

Повеќе

Известување

ехнологијата на 'Cookies' ни овозможува да ви обезбедиме најдобро доживување на нашата страница. Ве молиме да обележите дали се сложувате со користењето на оваа технологија. Прочитајте повеќе.

Се согласувам