Новости

19.02.2021

Посетата на нашиот салон е безбедна

Безбедноста на нашите клиенти отсекогаш била приоритет за нас, затоа ние доследно ги спроведуваме сите заштитни мерки за да се осигуриме дека имате безбедна посета дури и за време на епидемијата.

Ние се грижиме за вашата безбедност со превземање на следните мерки:

  • редовно ги дезинфицираме и миеме рацете,
  • носиме заштитни маски,
  • одржуваме безбедно физичко растојание од најмалку 2 метри,
  • возилата се темелно дезинфицирани - сите допирни точки, особено најекспонираните, како што се воланите, рачките на вратите, рачките на менувачот и прекинувачите,
  • редовно дезинфицираме таблети, тастатури, маси и друга опрема во просториите и тоалетите,
  • ви обезбедуваме средства за дезинфекција.

Љубезно ве покануваме да не посетите!

Известување

ехнологијата на 'Cookies' ни овозможува да ви обезбедиме најдобро доживување на нашата страница. Ве молиме да обележите дали се сложувате со користењето на оваа технологија. Прочитајте повеќе.

Се согласувам