Новости

24.03.2020

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЕПИДЕМИЈАТА НА КОРОНАВИРУСОТ

Дежурните лица на Volvo  Service се грижат за вашата мобилност

Почитувани,

Во согласност со состојбата во врска со епидемијата на вирусот Корона, Ве известуваме дека го ограничивме работењето на нашите центри во согласност со одлуката на владата да затвори продавници што не се потребни. Го скративме работното време на центрите додека нашите услуги продолжуваат да работат и се грижат за вашата мобилност и безбедноста на патиштата.

Се разбира, на прво место е здравјето на нашите вработени и клиенти. Како резултат, многу наши вработени работат од дома, што значи дека нарачките и консултациите може да траат малку подолго отколку што обично. Љeубезно бараме ваше разбирање и трпеливост.

Ако не можете да не добиете на телефон, Ве молиме испратете ни на е-пошта на info@vcag.net и ние ќе ви одговориме што е можно поскоро. Исто така, деновиве, кога сме повеќе дома, со задоволство ќе ви бидеме достапни за сите ваши прашања во врска со возилата Volvo.

Во случај на посета на нашиот сервис, можете да очекувате дека се преземени сите превентивни мерки во согласност со препораките за да се спречи ширењето на вирусот. Ве молиме, не обвинувајте нè ако не ве ракуваме или ако во собата ќе има повеќе вработени кои редовно ги дезинфицираат сите површини.

За да Ви олесниме да закажете посета на нашите центри за услуги, подолу, ви нудиме кориснички преглед на нашите овластени работни часови:

Volvo Car центар Скопје
Понеделник – петок: 08.00 – 16.00

Редовно ја следиме состојбата во земјата и светот и ќе се прилагодиме на владините мерки и препораки. Засега, сè уште ве покануваме да ги донесете вашите возила за поправка или редовна услуга. Ќе сториме сè за да ја задржиме вашата мобилност непречена.

Останете здрави.
Volvo Cars Македонија

 

Известување

ехнологијата на 'Cookies' ни овозможува да ви обезбедиме најдобро доживување на нашата страница. Ве молиме да обележите дали се сложувате со користењето на оваа технологија. Прочитајте повеќе.

Се согласувам