Добродојдовте

ПРЕМИУМ АГС ДОО УВОЗ-ИЗВОЗ СКОПЈЕ
ПРЕМИУМ АГС
ул. Перо Наков бр. 25

Томислав Благојевиќ
Персонален Сервисен Техничар

0038971218172
tomislav.blagojevic@premiumags.mk
Ристе Миловановски
Персонален Сервисен Техничар

0038971281511
riste.milovanovski@premiumags.mk
Игор Крстевски
Персонален Сервисен Техничар

0038972240511
igor.krstevski@premiumags.mk
Предраг Стевковски
Резервни Делови

0038971296235
predrag.stevskovski@premiumags.mk

Контактирајте не

PREMIUM AGS DOO uvoz-izvoz Skopje
Pero Nakov 25
1000 Skopje

Продажба / Sales
E: prodazba@premiumags.mk
T: 02 / 615 99 30

Сервис / Service
E: service@premiumags.mk
T: 02 / 615 99 12

Резервни делови
E: service@premiumags.mk
T: 02 / 615 99 10

Работно време

САЛОН

Пон - Пет: 09:00 - 17:00
Сабота: 09:00 - 14:00

СЕРВИС

Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Сабота: 09:00 - 14:00

 

Известување

ехнологијата на 'Cookies' ни овозможува да ви обезбедиме најдобро доживување на нашата страница. Ве молиме да обележите дали се сложувате со користењето на оваа технологија. Прочитајте повеќе.

Се согласувам