Серија 90

БОГАТО ОПРЕМЕН ПРЕМИУМ SUV

XC90 од 845 EUR месечна рата

Луксузниот спортски теренец XC90 e спој помеѓу совршената безбедност, софистицираната снага, неверојатната удобност и елегантниот дизајн. Тој Ви овозможува секојдневно уживање во првата класа низ градските улици. Внатрешноста на XC90 воодушевува со изборот на материјали и иновативната технологија. Возењето е совршено со оглед на чувството на моќ и твката кабина.

XC90 B5 (D) AWD A KERS MOMENTUM PRO 73.990 EUR или 845 EUR* месечна рата

*со учество од 20% и отплата на 84 рати

Акциски ценовник

Запознајте се со XC90

Побарајте понуда

АПРАВЕН ДО СОВРШЕНСТВО

S90 од 640 EUR месечна рата

Елегантен, едноставен и направен од убави природни материјали. S90 е луксузен седан како никој друг. Кротка и природна внатрешност, комбинирана со интуитивна технологија и исполнета со природна светлина, S90 е оаза на изолација. Ова е претседателски седан, редефиниран.

S90 D2 A MOMENTUM 55.990 EUR или 640 EUR* месечна рат

*со учество од 20% и отплата на 84 рати

Закажете тест возење

Побарајте понуда

ПОДГОТВЕН ЗА СЕКОЈА АВАНТУРА

V90 CC од 857 EUR месечна рата

V90 Cross Country е дизајниран за поинтензивни авантури. Црната маска со додатоци од хром, и интегрираните издувни цевки оставаат силен впечаток. Големите алуминиумски тркала од палетата додатоци го потенцираат изгледот на возилото. Внатре се наоѓаат комфорни седишта со напа кожа и бројни технологии кои го олеснуваат возењето.

V90 CC D5 AWD A INSCRIPTION 74.990 EUR или 857 EUR* месечна рата

*со учество од 20% и отплата на 84 рати

Запознајте се со V90 CC

Побарајте понуда

Во ценовникот назначени се необврзувачки цени на автомобилите. Тие се од информативен карактер и се со вклучен ДДВ. Цените се искажани со опишаната опрема и се однесуваат за автомобили од постоечки лагер. Посебните продажни услови се со финансиски лизинг во соработка со S-Leasing, каматната стапка е 4,5%, со 20% учество. Минимален задолжителен рок на отплатата од една година. Максимален период на отплата 7 години. Лизингот се однесува и за правни и за физички лица. Ве молиме да го контактирате овалстениот застапник за прецизни пресметки и цени на автомобилите, расположивост на лагерот. Производителот го задржува правото на промена на цените, опремата, спецификацијата на моделот во било кој момент и без претходна најава. Просечна потрошувачка на гориво 4,9–7,8 l/100km. Емисија на CO₂: 129–179 g/km. Ниво на емисија EURO 6d-ISC-FCM. Пред нарачка контактирајте со овластениот застапник за најновите информации. За печатни грешки не одговараме. Сликите се симболични. Повеќе на www.volvocars.com/mk или кај овластениот Volvo застапник Премиум АГС.

Известување

ехнологијата на 'Cookies' ни овозможува да ви обезбедиме најдобро доживување на нашата страница. Ве молиме да обележите дали се сложувате со користењето на оваа технологија. Прочитајте повеќе.

Се согласувам