Серија 60

НАЈБЕЗБЕДНИОТ SUV АВТОМОБИЛ ВО СВЕТОТ

XC60 од 640 EUR месечна рата

Новиот XC60, прогласен за најбезбеден автомобил во светот во 2017 година, освен беспрекорната безбедност, одушевува со совршена комбинација на технологии, дизајн, контрола и удобност. Во акциската понуда нудиме погон на сите тркала, 8- степен автоматски менувач, City Safety - систем за спречување незгода, алуминиумски тркала 18”, аудио систем High Performance, LED предни и дневни светла и уште многу повеќе.

XC60 B4 ADVANCE AWD 55.990 EUR или 485 EUR* месечна рата

*со учество од 20% и отплата на 84 рати

Акциски ценовник

Закажете тест возење

Побарајте понуда

ПОДГОТВЕН ЗА СÉ

V60 CC од 661 EUR месечна рата

V60 Cross Cross Country е автомобил со кој, самуверено ќе доживеете повеќе. Зголемена висина од патот, серискиот систем со погон на сите четири тркала и цврстата каросерија, Ви помагаат во потрагата на авантура. Уникатно дизајнираните детали ја отсликуваат грубата изведба на возилото. Ова е автомобил за сите оние кои сакаат да отидат понатаму.

V60 CC D4 AWD A MOMENTUM 57.900 EUR или 661 EUR* месечна рата

*со учество од 20% и отплата на 84 рати

Запознајте се со V60 CC

Побарајте понуда

ДИНАМИЧНА ЕЛЕГАНЦИЈА

S60 од 554 EUR месечна рата

Новото Volvo S60 е спортски седан кој го менува значењето на возењето. Беспрекорните перформанси се вклопени заедно со интуитивната технологија, додека софистицираната шасија прави баланс помеѓу удобноста и контролата. Ентериерот е прилагоден околу вашите потреби - тоа е место каде што се комбинираат технологијата и задоволството. Оваа комбинација е во совршена хармонија благодарение на иновациите кои го ставаат човекот на прво место.

S60 Т4 A INSCRIPTION 48.490 EUR или 554 EUR* месечна рата

*со учество од 20% и отплата на 84 рати

Побарајте понуда

Просечна потрошувачка на гориво 4,4 – 7,8 l/100 km. Емисија на CO₂: 117 - 181 g/km. Ниво на емисија: EURO 6d-TEMP-ISC. Емисија NOx: 0,0109 - 0,0648 г/км. Цените се искажани со опишаната опрема и се однесуваат за автомобили од постоечки лагер. Посебните продажни услови се со финансиски лизинг во соработка со S-Leasing, каматната стапка е 4,5%, со 20% учество. Минимален задолжителен рок на отплатата од една година. Максимален период на отплата 7 години. Лизингот се однесува и за правни и за физички лица. Ве молиме да го контактирате овалстениот застапник за прецизни пресметки и цени на автомобилите, расположивост на лагерот. Пред нарачка контактирајте со овластениот застапник за најновите информации. За печатни грешки не одговараме. Сликите се симболични. Повеќе на www.volvocars.com/mk или кај овластениот Volvo застапник Премиум АГС.

Известување

ехнологијата на 'Cookies' ни овозможува да ви обезбедиме најдобро доживување на нашата страница. Ве молиме да обележите дали се сложувате со користењето на оваа технологија. Прочитајте повеќе.

Се согласувам