Серија 40

МАЛ СПОРТСКИ SUV

XC40 од 384 EUR месечна рата

Volvo XC40 е мал спортски теренец со големи иновации, а воедно е и првиот компактен SUV со освоена титула во изборот за Европски автомобил на годината. Со својот изразен дизајн, оригинални можности, паметни технологии и решениија кои го поедноставуваат животот, створен е за урбано градско опкружување. Сите модели на XC40 се одликуваат со богата додатна опрема.

XC40 T3 A EXPERIENCE 33.590 EUR или 384 EUR* месечна рата

XC40 D4 AWD A MOMENTUM 49.700 EUR или 568 EUR* месечна рата

XC40 D4 AWD A R-DESIGN 56.500 EUR или 645 EUR* месечна рата

*со учество од 20% и отплата на 84 рати

Акциски ценовник

Побарајте каталог

Закажете тест возење

УРБАН СТИЛ, ШВЕДСКА ДУША

V40 од 307 EUR месечна рата

Импресивниот Volvo V40 ќе Ве воодушеви со својата агилност, разликата во внатрешноста и паметните технологии, а во нашата понуда може да го имате по одлична цена, со безкаматно финансирање. Опремата која вклучува: алуминиумски фелни – 16”, LED дневни, средни и долги светла, сензори за паркирање – назад, аудио систем – “High Performance”, електронски клима уред (ECC) – двозонски и уште мнгу други елементи го прават овој автомобил посакуван од повеќе генерации.

V40 D2 KINETIC 26.900 EUR или 307 EUR* месечна рата

*со учество од 20% и отплата на 84 рати

Побарајте каталог

Запознајте се со V40

Комбинирана потрошувачка на гориво: 3,4 – 6,4 л/100 км, емисија CO2: 89 – 149 г/км. Ниво на емисија: EURO 6. Емисија NOx: 0,0162 - 0,0736 г/км. Цената 19.490 EUR е за V40 T2 90 kW (122 КС) Kinetic со Edition пакетот и не го вклучува трошокот за металик боја и припрема на возило. Цените на дополнителните пакети се додаваат на цената на V40 T2 Kinetic Edition. Cross Country пакетот може да се купи по наведените цени само со купување на дизел пакетот. Описот на опремата за V40 може да отстапи во случај на купување на моделот V40 Cross Country. За печатни грешки не одговараме. Понудата важи додека трае залихата. Сликите се симболични. Повеќе на www.volvocars.com/mk или кај Вашиот овластен Volvo застапик

Известување

Технологијата на 'Cookies' ни овозможува да ви обезбедиме најдобро доживување на нашата страница. Ве молиме да обележите дали се сложувате со користењето на оваа технологија. Прочитајте повеќе.

Се согласувам