НЕПОВТОРЛИВА OUTLET ПОНУДА

Volvo автомобили MY2020 со заштеда до 18.000 EUR

Ограничена количина на богато опремени модели V40, XC40, XC60 и XC90 од лагер.

Проверете ги возилата

Конечно

Нов Волво центар во Македонија

ПЕРО НАКОВ БР.25 | СКОПЈЕ

Супериорен SUV

XC90 веќе од 69.990 EUR

Дознајте повеќе

Volvo XC40, XC60 и XC90

Победниците на новата ера во акциска понуда

Дознајте повеќе

Новото V60

Новото Volvo V60 е флексибилен семеен караван кој Ви помага да искористите најмногу од секој момент.

Дознај повеќе

Акција

XC40 од 400 EUR месечна рата

МАЛ СПОРТСКИ SUV

Повеќе >

XC60 од 640 EUR месечна рата

НАЈБЕЗБЕДНИОТ SUV АВТОМОБИЛ ВО СВЕТОТ

Повеќе >

XC90 од 834 EUR месечна рата

БОГАТО ОПРЕМЕН ПРЕМИУМ SUV

Повеќе >

S60 од 554 EUR месечна рата

ДИНАМИЧНА ЕЛЕГАНЦИЈА

Повеќе >

S90 од 651 EUR месечна рата

АПРАВЕН ДО СОВРШЕНСТВО

Повеќе >

V40 од 307 EUR месечна рата

УРБАН СТИЛ, ШВЕДСКА ДУША

Повеќе >

V60 CC од 661 EUR месечна рата

ПОДГОТВЕН ЗА СÉ

Повеќе >

V90 CC од 878 EUR месечна рата

ПОДГОТВЕН ЗА СЕКОЈА АВАНТУРА

Повеќе >

Вести и настани

Volvo Cars воведува нова линија за склопување на батерии во производствениот погон во Гент

Volvo Cars денес и официјално ја воведе сосема новата линија за склопување на батерии во својот белгиски производствен погон во Гент, каде што ќе започне да го гради својот прв целосно електричен автомобил XC40 Recharge P8, подоцна оваа година.

Повеќе

Логистичката мрежа на Volvo Cars значително ги намали емисиите со замена на транспортот „од камиони на возови“

Volvo Cars значително ги намалува CO2 емисиите во своите логистички операции, со префрлување на транспортот меѓу своите производствени погони и новите автомобилски складишта „од камиони на возови“.

Повеќе

Volvo Cars дејствува да го ублажи влијанието на корона вирусот

Корона пандемијата сега сериозно влијае врз Volvo Cars на многу начини, во облик на слабеење на пазарот, ризик од нарушување на производството, како и грижи за вработените.

Повеќе

Известување

ехнологијата на 'Cookies' ни овозможува да ви обезбедиме најдобро доживување на нашата страница. Ве молиме да обележите дали се сложувате со користењето на оваа технологија. Прочитајте повеќе.

Се согласувам