Skip to main content

Нови возила

Возете го новото Volvo
Возете го новото Volvo

Ви нудиме широк спектар на нови модели на Volvo по пристапни цени и со флексибилно финансирање на Volvo Car.

Возете го новото Volvo
Возете го новото Volvo

Ви нудиме широк спектар на нови модели на Volvo по пристапни цени и со флексибилно финансирање на Volvo Car.

Половни возила

Половни возила од сите брендови
Половни возила од сите брендови

Покрај поволната цена, сите возила од нашата понуда се темелно проверени, совршено сочувани, квалитетни и со добро позната сервисна историја.

Половни возила од сите брендови
Половни возила од сите брендови

Покрај поволната цена, сите возила од нашата понуда се темелно проверени, совршено сочувани, квалитетни и со добро позната сервисна историја.

Сервисна понуда

Комплетна сервисна понуда
Комплетна сервисна понуда

Ние го сервисираме вашето возило Volvo професионално, транспарентно и по многу прифатлива цена и секогаш нудиме посебни поволности.

Комплетна сервисна понуда
Комплетна сервисна понуда

Ние го сервисираме вашето возило Volvo професионално, транспарентно и по многу прифатлива цена и секогаш нудиме посебни поволности.

Ние гарантираме за нашите возила.
Volvo V90
Сите возила сепрегледани во 110 точки
Сите возила имаатпозната историја
Сите возила имаатгаранција од 90 дена
Можност за продолжување нагаранцијата до 2 години
Можност за замена накористено возило со користено
Можност за поволно финансирање и осигурување

Најповолно во светот на Volvo

Најповолно во светот на Volvo

Најповолно во светот на Volvo

Не ја пропуштајте нашата промотивна понуда во која Ви нудиме нови Volvo автомобили по најповолни цени, а можете да ги возите уште полесно со поволно и флексибилно Volvo Car финансирање. Возилата Ви се достапни за испорака веднаш.

проверете ја понудата

Акциска сервисна понуда

Летна проверка на возилото за само 1830,00 денари

Летна проверка на возилото за само 1830,00 денари

За безгрижно летно возење, детално го прегледуваме вашето возило по специјална цена од 1830,00 денари. На попуст нудиме и оригинални странични ретровизори и светла, како и дополнителна опрема како украсни лајсни за прозорци и врати.

Сервисни купони

Прикажи повеќе
 

Loading...
 

Искористете ги предностите

Не пропуштајте

Пронаоѓаме возило за вас

Пронаоѓаме возило за вас

Не грижете се, ние ќе го пронајдеме за вас! Ќе Ви обезбедиме докажан половен автомобил со позната историја и поволна цена, кој ќе можете да го пробате и да го купите доколку ги исполни сите Ваши барања!

Пронајдете возило за мене
Продадете ни возило

Продадете ни возило

Бесплатна и брза проценка, едноставна процедура за плаќање.

Сакам бесплатна проценка